Lupinentuin 3

381  x gezien x gevolgd

2662 CS | Bergschenhoek

Ben jij de eigenaar van deze woning? Claim gratis je woning en ontdek de voordelen!

Claim je woning

Omschrijving

Unieke kans: Zeer ruime Vrijstaande villa met garage!
Toekomstgericht (A-label /GASLOOS) en Landelijk wonen in een ‘oase van groenvoorzieningen en watergangen’. Je voelt je thuis in deze harmonieuze en veilige woonwijk met allure…… waar kinderen op straat, in de speelweiden en in de vrije omliggende natuur onbekommerd kunnen spelen. Waar je na een dag hard werken weer helemaal tot je zelf kunt komen. Pak nu je kans, want er zijn slechts vier van deze type woningen gebouwd en er komt er nu één vrij! 

In de geliefde en kindvriendelijke woonwijk “Binnentuin” bieden wij je deze royale vrijstaande villa met garage aan met maar liefst ZES! volwaardige slaapkamers, TWEE badkamers, veel bergruimte en nog eens TWEE extra ruimtes die je naar eigen inzicht kunt inrichten zoals bijvoorbeeld een was/strijkkamer, speelruimte, studeerruimte. Droom je van veel ruimte met voor alles en iedereen zijn eigen plekje in combinatie met een duurzame woning met A-label, dan is dit jouw woning.

Voor de indeling en de maatvoering verwijzen wij je graag naar de plattegronden. Voor nog meer details van de woning, adviseren wij je de brochure te downloaden. 

Persoonlijke noot van de verkoper: “Het fijne van dit huis is dat je helemaal vrijstaand woont, terwijl je toch in een woonwijk dichtbij het dorpscentrum en dichtbij Rotterdam woont. De buren kennen elkaar allemaal. We letten op elkaars huis, pakken pakketjes voor elkaar aan of sproeien de plantjes tijdens vakantie, maar we lopen de deur bij elkaar niet plat. Buitenaf wonen is niets voor ons, maar in dit huis konden de kinderen door het huis rennen of lekker hard de muziek aanzetten zonder iemand te hinderen. Ook 's zomers in de tuin zit je heerlijk vrij, ondanks dat er aan alle kanten wel buren zijn. Je hoort wat gekeuvel en spelende kinderen maar zit toch op jezelf. Alsof je in een ommuurde stadstuin zit eigenlijk. Wij hebben dit huis altijd met veel liefde bewoond en vinden het jammer dat het voor ons nu te groot is geworden”. 

Duurzaam bouwen, in alle opzichten
Het project “Garden Village” waar deze villa onderdeel van uitmaakt is in 2001 ontworpen door architect Ir. P.L. van Woerkom. Toen werd al voorzien hoe belangrijk duurzaam bouwen is. Hij zei er het volgende over: “Garden Village is ontwikkeld op basis van het principe duurzaam bouwen. Qua architectuur: geen monotonie, maar een ingetogen, statige stijl die de tand des tijds doorstaat, ook ten aanzien van het milieu. Door de toepassing van natuurlijke bouwmaterialen, met aandacht voor de kwaliteit van het binnenmilieu, energiebesparing - de woningen worden aangesloten op het warmte distributienet (stadsverwarming); minder energie en minder schadelijke uitstoot - en meer in het algemeen streeft men naar lagere milieubelasting over langere periode”. 

Omgeving 
Bergschenhoek maakt sinds 2007 onderdeel uit van de Gemeente Lansingerland. Het ontbreekt het je aan niets. Er is een opvallend hoog voorzieningenniveau. Aan basisscholen en voortgezet onderwijs, maar ook aan sportverenigingen en grote supermarkten is geen gebrek. De eerstelijns gezondheidszorg en het openbaar vervoer zijn allemaal uitstekend geregeld. Op het vlakbij gelegen plein zijn een gezondheidscentrum, een kinderopvang en een school gevestigd. In het sfeervolle oude centrum van het dorp, met zijn nostalgische dorpskern, is een breed en gevarieerd aanbod aan winkels. 

Bijzonderheden
De woning is:
-	Gebouwd in 2001, gelegen op ca 382 m2 eigen grond met een woonoppervlakte van ca 196 m2 (excl. inpandige bergruimte)
-	Garage, welke met een relatief kleine aanpassing ook als werkruimte kan worden ingericht of bij de keuken kan worden betrokken.
-	Voorzien van drie eigen parkeerplaatsen ; de oprit is gelegd op gestabiliseerd zand wat spoorvorming voorkomt.
-	Voorzien van zes slaapkamers, twee badkamers en twee extra ruimtes
-	Voorzien van een tuin rondom 
-	Gasloos, voorzien van een A-Label (stadsverwarming)
-	Glasvezel aanwezig en de woning beschikt over een alarmsysteem. 


Benieuwd naar welke functie(s) jij de tal van (slaap)kamers gaat geven, laten wij je graag deze nette verzorgde vrijstaande villa zien. Kortom, droom jij al van deze vrijstaande villa waar je alle kanten mee op kunt? Maak dan een afspraak met mij voor een bezichtiging. Wil je graag nog meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Verkopend Makelaar: Debbie Hilberding 

Deze informatie is zoals je mag verwachten van ons, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. 

Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. 

We verstrekken je deze informatie om je uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud van gunning.
Lees de hele beschrijving

Belangrijkste kenmerken

time.svg
Dagen te koop

niet te koop

entity.svg
Type

vrijstaande woning

built.svg
Bouwjaar

2001

rooms.svg
Aantal kamers

7 (6 slaapk.)

size.svg
Woonoppervlakte

196 m2

parcel.svg
Perceeloppervlakte

382 m2

heating.svg
Verwarming

stadsverwarming

energy.svg
Energielabel
A
Bron: CBS, RVO, PDOK, BAG en https://remax-totaal.nl/

Alle kenmerken

Adresgegevens
Algemeen
 • Type woning
  Woonhuis
 • Bouwvorm
  bestaande bouw
 • Bouwjaar
  2001
 • Sub-type woonhuis
  vrijstaande woning
Afmetingen
 • Woonoppervlakte
  196 m2
 • Perceeloppervlakte
  382 m2
Bereken je maximale hypotheek
  Vul je inkomen in
Prognose vaste lasten
 • Hypotheek kosten (obv: 10 jaar 1,7%)
  € 0 p.m (bruto)
Woningdetails
 • Ligging
  In woonwijk
Gemeentelijke vaste lasten
 • OZB tarief
  0,0953 %
 • Afvalstoffenheffing
  € 244 per jaar
 • Rioolheffing
  € 254 per jaar
 • Hondenbelasting
  € 82,78

Berichtenbox

Contact de eigenaar Geef een waardering

Je moet ingelogd zijn om berichten te kunnen plaatsen of in te zien

inloggen

Waarderingen

 • Veiligheid
 • Huisdiervriendelijkheid
 • Loopmogelijkheden
 • Restaurants en winkelen
 • Recreatie
 • Scholen
 • Verkeer
 • Parkeren
 • Entertainment
 • Openbaar vervoer
 • Gemeenschap
 • Schoon