Data die je helpt

Inzicht geven

Jumba is een sociale real-estate start-up die de woningzoekende ondersteunt met openbare databronnen en vernieuwende inzichten over buurten en woningen. De woningverkoper heeft via het sociale platform volledige controle over haar woning, indien gewenst zonder tussenkomst van een makelaar. We laten ons niet beïnvloeden door tussenpersonen en samenwerkingen tussen organisaties waar de woningzoeker geen baat bij heeft. Wij zijn transparant en onafhankelijk en staan voor de zelfredzaamheid van de consument.

Account aanmaken

Waardes

Jumba verzamelt sociale data, vastgoed-, en buurtinformatie en vertaald deze naar bruikbare kennis en inzichten over een woning. Jumba is het eerste echte sociale woningplatform. Zo kan je reageren op een huis of een buurt, een bod doen, een review achterlaten en een indicatieve woningwaarde bekijken. Door je woning te claimen en je voorkeuren aan te geven kunnen koper en verkoper direct met elkaar in contact komen. Daarnaast kun je direct contact opnemen met de dichtstbijzijnde en best beoordeelde financieel adviseur.

Check mijn woning

Opinie

Wij weten als geen ander: niemand is perfect! Jumba is een nieuwe dienst en wij staan altijd open voor suggesties voor verbeteringen. Neem contact met ons op of deel een suggestie via de button op de site.

Geef direct feedback

Jumba marktwaarde schatting

De Jumba marktwaarde schatting is een modelmatige woningwaardering gemaakt door Jumba. Door het combineren van verschillende databronnen en rekenmodellen wordt voor alle woningen in Nederland een unieke waarde gegenereerd. Hiermee creëren we meer transparantie op de markt, doordat het voor iedereen inzichtelijk wordt hoe de vraagprijs van een woning zich verhoudt tot een objectieve modelmatige marktwaarde.

Mijn woningwaarde bekijken

De rekenmodellen nemen hierbij variabelen op het gebied van de kenmerken van het vastgoedobject, kenmerken van de omgeving en actuele marktomstandigheden in acht. De Jumba marktwaarde schatting is geen beoordeling. Zie de waarde als een startpunt om een huis te waarderen. De waarde range is de geschatte marktwaarde die Jumba geeft voor dit object. Hoe meer informatie, hoe kleiner het bereik en hoe nauwkeuriger de Jumba marktwaarde schatting. Ben je het niet eens met de Jumba marktwaarde schatting? Woning eigenaren kunnen hun woning claimen om de woning gegevens te bewerken. Bovendien kan iedereen een mening achterlaten over buurten en vastgoedobjecten.

Claim mijn woning
Jumba prijs historie grafiek