Begin je zoektocht naar een woning met de juiste informatie

Transparantie voorop

Jumba is een sociale real-estate start-up die de woningzoekende ondersteunt met openbare databronnen en vernieuwende inzichten over buurten en woningen. De woningverkoper heeft via het sociale platform volledige controle over haar woning, indien gewenst zonder tussenkomst van een makelaar. We laten ons niet beïnvloeden door tussenpersonen en samenwerkingen tussen organisaties waar de woningzoeker geen baat bij heeft. Wij zijn transparant en onafhankelijk en staan voor de zelfredzaamheid van de consument.

Alle informatie over een woning

Jumba verzamelt sociale data, vastgoed-, en buurtinformatie en vertaalt deze naar bruikbare kennis en inzichten over een woning. Jumba is het eerste echte sociale woningplatform. Zo kan je reageren op een huis of een buurt, een bod doen, een review achterlaten en een indicatieve woningwaarde bekijken. Door je woning te claimen en je voorkeuren aan te geven kunnen koper en verkoper direct met elkaar in contact komen. Daarnaast kun je direct contact opnemen met de dichtstbijzijnde en best beoordeelde financieel adviseur.

Samenwerken

Wij weten als geen ander: niemand is perfect! Jumba is een nieuwe dienst en wij staan altijd open voor suggesties voor verbeteringen. Neem contact met ons op of deel een suggestie via de button op de site.

Neem contact op

Informatie begrijpbaar maken

Altijd en overal persoonlijk op de hoogte zijn van wat jij interresant vindt. Met een Jumba profiel kan dit allemaal en nog veel meer. Maak nu een profiel aan en maak gebruik van de volgende functionaliteiten:

  • Blijf op de hoogte van woningen die je volgt
  • Claim je eigen woning
  • Zet je woning gratis te koop
  • Kom in contact met woningeigenaren
  • Plaats een bod op een woning
Meer informatie
Jumba prijs informatieJumba energielabel

Kees Haverkamp

Co-founder

Sander van der Aa

Co-founder and CEO

Floor van der Merbel

Co-founder and CIO

Tim Jurcka

CTO

Perry Gruber

UX

Rebecca van Andel

Design and Quality

Andrea Kovács

QA and PM

Diewertje Doggen

QA and PM

Maritte Isarin

Customer Support

Jurgen Heeffer

Developer

Mick Burgs

Developer

Roel Hugens

Developer

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures