START ZELF JOUW
WOONAVONTUUR MET DE JUISTE
INFORMATIE

Waarom Jumba?

Ons ultieme doel: de woningmarkt op gang brengen en houden. Als mensen laagdrempelig op de woonmarkt in actie kunnen komen, elkaar makkelijk kunnen treffen en interesse kenbaar kunnen maken, komen ze sneller in actie en lossen we een deel van de problematiek rond vraag- en aanbod op. De markt voor vastgoed en wonen is intransparant en ontoegankelijk. Dat horen we dagelijks. Dat kan en moet anders. Voor de consument, de woningzoeker en de woningbezitter. Dus bedachten we Jumba. Een online woonplatform dat vraag en aanbod op de woonmarkt op een vernieuwende manier aan elkaar verbindt.

Hoe werkt Jumba?

We bereiken ons doel door het wegnemen van drempels om in actie te komen op de woonmarkt. Consumenten ervaren deze drempels (bijv. hoge kosten, ingewikkelde processen, wie kan ik om hulp vragen etc.) en gaven dat bij ons aan. Door deze drempels weg te nemen, zorgen we ervoor dat mensen eerder in actie komen op de woonmarkt. Dat leidt tot meer vraag en aanbod en dus tot meer beweging op de woonmarkt!

Wat doet Jumba?

Jumba verbindt op een laagdrempelige manier consumenten (woningzoekers en woningbezitters) aan elkaar. Je ervaart geen drempels (zoals hoge kosten) om in actie te komen op de woonmarkt. Je volgt jouw eigen proces. Meer dan een account heb je niet nodig om online aan de slag te kunnen met jouw eigen woning of het zoeken naar jouw nieuwe (t)huis. We zijn dus geen makelaar, hebben zelf geen woningen in bezit en zetten al helemaal geen woningen (ongevraagd) te koop. We bieden een verbindend platform, waarbij je als consument laagdrempelig zelf zaken rond jouw woning kan regelen. Super easy toch?! Wil je ergens hulp bij? Of het dan gaat om verkoop, aankoop, verbouwing of verbetering van het energielabel, Jumba is er om je te helpen. Samen met onze vernieuwende partners zorgen we ook voor meer duidelijkheid en ontzorging in de wereld van woningverbeteringen.

Transparantie op basis van open data

Jumba ondersteunt woningzoekers met openbare databronnen en vernieuwende inzichten over buurten en woningen. We gebruiken open data van de overheid en koppelen met partijen indien nodig. Bronnen zijn:

 • Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG) voor alle adressen
 • Gemeentelijke websites voor alle gemeentelijke belastingtarieven
 • CBS
 • PDOK
 • Eigen verrijkte data

Bovenstaande open overheidsdata bevat geen persoonsgegevens. We snappen het echter als je bezorgd bent over privacy. Jumba wil ook hierin volledig transparant zijn. We combineren en verrijken alleen gegevens die reeds online te vinden zijn, en waken ervoor dat ook deze combinatie en verrijking van gegevens niet identificeerbaar is. Niet voor ons, en al helemaal niet voor andere partijen.

Wij verwerken alleen persoonsgegevens indien je deze zelf aan ons verstrekt, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een account, of indien deze bij je bezoek aan de website automatisch worden geregistreerd, zoals je IP adres. Voor meer informatie over privacy verwijzen we naar ons privacybeleid.

Jumba verbindt

Je kan zelf reageren op een huis of een bod doen, een review achterlaten en een indicatieve woningwaarde bekijken. Door jouw woning toe te voegen aan jouw profiel en je voorkeuren aan te geven kunnen woningzoeker en woningeigenaar direct met elkaar in contact komen. We hebben het ‘briefje in de bus’ gedigitaliseerd, waardoor je super easy interesse kunt tonen in een ander huis. Daar helpen we de woonmarkt mee in beweging. Kortom, we verbinden consumenten aan elkaar of consumenten aan dienstverleners (als de consument daar expliciet om vraagt). Of het nu gaat om aankoop, verkoop of verbetering van de woning: Jumba verbindt!

Samenwerken

Wij weten als geen ander: niemand is perfect! Jumba is een nieuwe dienst en wij staan altijd open voor suggesties voor verbeteringen. Neem contact met ons op of deel een suggestie via de button op de site.

Neem contact op

Samen brengen we de woonmarkt weer op gang

Altijd en overal persoonlijk op de hoogte zijn van wat jij interessant vindt. Met een Jumba profiel kan dit allemaal en nog veel meer. Maak nu een profiel aan en maak gebruik van de volgende functionaliteiten:

 • Blijf op de hoogte van woningen die je volgt
 • Beheer jouw eigen woning
 • Zet je woning gratis te koop
 • Kom in contact met woningeigenaren
 • Toon interesse in een woning
 • Regel services online

Creëer nu een account

Ook voor als je helemaal naar je zin woont

Om niet te blijven hangen in het spel van vraag en aanbod, werken we ook samen met partijen die diensten leveren als je helemaal naar je zin woont. Denk aan een verbouwing of het verduurzamen van je woning. Kortom: ook als je helemaal niet wilt verhuizen, kun je van alles regelen via Jumba. Wij helpen je met het vinden van de juiste partij voor jouw uitdaging!

Jumba prijs informatieJumba energielabel

Kees Haverkamp

Co-founder

Sander van der Aa

Co-founder and CEO

Floor van der Merbel

Co-founder and CIO

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures