START ZELF JOUW
WOONAVONTUUR MET DE JUISTE
INFORMATIE

Waarom Jumba?

Wij willen kopers en verkopers makkelijker met elkaar in contact brengen, we willen ze helpen - en zo de woningmarkt op gang brengen en houden. Dat is ons ultieme doel. Want als kopers en verkopers elkaar makkelijk kunnen treffen en interesse kenbaar kunnen maken, komen ze sneller in actie en lossen we samen een deel van de problematiek rondom vraag- en aanbod op.

Wat doet Jumba?

Jumba verbindt woningzoekers en woningbezitters aan elkaar. Je ervaart geen drempels - zoals hoge kosten of ingewikkelde processen - om in actie te komen op de woningmarkt. Je volgt jouw eigen proces. We zijn dus geen makelaar, hebben zelf geen woningen in bezit en zetten al helemaal geen woningen (ongevraagd) te koop. We zijn onafhankelijk en hebben dus geen enkel belang bij de hoogte van een verkoopprijs of de keuze van een financieel product. We bieden een verbindend platform, waarbij je als consument laagdrempelig zelf zaken rond jouw woning kan regelen en jij je eigen keuzes maakt. Super easy toch?! Wil je ergens hulp bij? Dan kun je ervoor kiezen om op dat moment een specialist in te schakelen, denk aan een taxateur, makelaar of financieel expert.

Of het gaat om verkoop of aankoop, Jumba is er om je te helpen. En om niet te blijven hangen in het spel van vraag en aanbod, werken we ook samen met partijen die diensten leveren als je helemaal naar je zin woont. Denk aan een verbouwing of het verduurzamen van je woning. Kortom: ook als je helemaal niet wilt verhuizen, kun je van alles regelen via Jumba. Wij helpen je met het vinden van de juiste partij voor jouw uitdaging!

Hoe werkt Jumba?

We bereiken ons doel door het wegnemen van drempels om in actie te komen op de woonmarkt. Consumenten ervaren deze drempels (bijv. hoge kosten, ingewikkelde processen, wie kan ik om hulp vragen etc.) en gaven dat bij ons aan. Door deze drempels weg te nemen, zorgen we ervoor dat mensen eerder in actie komen op de woonmarkt. Dat leidt tot meer vraag en aanbod en dus tot meer beweging op de woonmarkt!

  • Woningen zoeken, volgen en op de hoogte blijven;
  • Jouw eigen woning beheren;
  • Zelf je woning gratis te koop zetten;
  • In contact komen met woningeigenaren;
  • Interesse tonen in een woning;
  • Services online regelen.

Dit alles op basis van openbare databronnen en vernieuwende inzichten over buurten en woningen. We gebruiken open data van de overheid en koppelen met partijen indien nodig. Bronnen zijn:

  • Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG) voor alle adressen
  • Gemeentelijke websites voor alle gemeentelijke belastingtarieven
  • CBS
  • PDOK

Hoe zit dat met privacy?

Deze open overheidsdata bevatten geen persoonsgegevens. We snappen het echter als je bezorgd bent over privacy. Jumba wil ook hierin volledig transparant zijn. We combineren en verrijken alleen gegevens die al online te vinden zijn en waken ervoor dat ook deze combinatie en verrijking van gegevens niet identificeerbaar is. Niet voor ons, en al helemaal niet voor andere partijen.

Wij verwerken alleen persoonsgegevens wanneer je deze zelf aan ons verstrekt, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een account, of als deze bij je bezoek aan de website automatisch worden geregistreerd, zoals je IP adres. Voor meer informatie over privacy verwijzen we naar ons privacybeleid. Wil je onder geen beding onderdeel zijn van een nieuwe werkelijkheid op de woningmarkt? Dat begrijpen we, en ook dan helpen we je. Lees hier hoe je van Jumba af komt.

Samenwerken

Wij weten als geen ander: niemand is perfect! Jumba is een nieuwe dienst en wij staan altijd open voor suggesties ter verbetering. Neem contact met ons op of deel een suggestie via de button op de site.

Kees Haverkamp

Co-founder

Sander van der Aa

Co-founder and CEO

Floor van der Merbel

Co-founder and CIO

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures