#103

Maklr. en Jumba bundelen krachten in nieuwbouwmarkt

Maklr . (voorheen Real-Tech) gaat een innige samenwerking aan met Jumba. De Nederlandse woningmarkt heeft al decennialang te maken met uitdagingen, waarvan het tekort aan nieuwbouwwoningen een belangrijk deel uitmaakt. Sinds 2018 dragen wij een steentje bij aan de woningmarkt door het ontwikkelen van innovatieve software- en dataoplossingen voor iedereen die te maken heeft met het ontwikkelen van vastgoed in Nederland. Wat ooit begon als een eenvoudig dashboard voor makelaars en ontwikkelaars, is uitgegroeid tot een uitgebreide productlijn die kan worden gebruikt van grondwerving tot de verkoop van een nieuwbouwproject met 2 tot 2.000 bouwnummers.

Nu is het tijd voor de volgende stap! Deze stap zal worden geleid door het ervaren Jumba-team, dat de unieke mogelijkheid krijgt om het Jumba -platform te combineren met de huidige software en data van Maklr. Hiermee gaat Jumba de uitdaging aan om ontwikkelaars en makelaars te voorzien van de inzichten en tooling die fundamenteel zijn voor het succes van nieuwbouwprojecten in de uitdagende markt die voor ons ligt. Juist de uitdagingen van de huidige woningmarkt vraagt om meer inzicht en tools om de verkoop van nieuwbouwprojecten tot een succes te maken. Winst voor projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten, woningcorporaties en makelaars zit in de mogelijkheid om de bouw beter aan te laten sluiten bij de exacte woonvraag en het veel efficienter inschrijven en verkopen van een nieuwbouwproject.

De combinatie van Maklr. en Jumba zorgt ervoor dat nieuwbouw aanbod ook beschikbaar komt op Jumba.nl. Doelstelling van Jumba is hiermee om naast het meest complete woningaanbod van makelaars en consumenten zelf, op termijn ook het meest complete nieuwbouwaanbod te tonen.

Over Maklr.

Speciaal voor projectontwikkelaars biedt Maklr . handige oplossingen voor elke fase van een nieuwbouwproject. Of het nu gaat om locatie onderzoek naar woonwensen, of om het stroomlijnen en digitaliseren van het verkoopproces, Maklr. heeft het in zich. Met grondig onderzoek en een unieke verkoopmethode helpen wij ontwikkelaars aan een zo goed mogelijk resultaat en een soepel verkoopproces, waar je kopers blij van worden.

Over Jumba

Een transparant biedingsproces, het meest complete woningaanbod en meer regie voor woningbezitters; dat is in een notendop waar woonplatform Jumba voor staat. Jumba is het eerste landelijk dekkende woonplatform in Nederland dat biedingen 100% inzichtelijk maakt. Door strategische samenwerkingen aan te gaan, geeft Jumba steeds beter invulling aan haar missie: een eerlijke en transparante woningmarkt voor kopers én verkopers.


Top