#100

Alles onder één dak. Nu ook met Home-Invest

Alles onder één dak. Nu ook samen met Home Invest

Delft, 14 mei 2022 – Home Invest gaat woningverkopers helpen met het verkopen van de eigen woning. Hiermee zet Jumba samen met Home Invest de volgende stap in het eenvoudiger, eerlijker en transparanter maken van de woningmarkt.

Het verkopen van een woning is voor veel woningbezitters een spannende periode. In deze stressvolle periode is het fijn om één vertrouwenspersoon te hebben die alles voor je regelt. Jumba en Home Invest hebben dit mogelijk gemaakt voor haar klanten.

Home Invest

Home Invest bestaat sinds 2000 en kiest voor samenwerking, kwaliteit, snelheid en de zelfstandige, positieve adviseurs die naast hun klanten staan. Alles is gebaseerd op zelfredzaamheid om de kosten laag te houden. De nieuwe samenwerking met Jumba vergroot deze zelfredzaamheid met een directe en kosteloze indicatie van de woningwaarde én de mogelijkheid voor de zelfstandige adviseur om ook voor de verkoop van de woning naast haar klant te staan.

Jumba

Een transparant biedingsproces, het meest complete huizenaanbod en meer regie voor woningbezitters; dat is in een notendop waar huizen platform Jumba voor staat. Jumba.nl is het eerste landelijk dekkende woonplatform in Nederland dat biedingen 100% inzichtelijk maakt. Door het efficiënt koppelen van bestaande en bewezen platformen geeft Jumba.nl steeds beter invulling aan haar missie: een eerlijke en transparante woningmarkt voor kopers én verkopers.

Huiseigenaren

De samenwerking maakt alle relevante informatie voor de woningeigenaar beschikbaar bij het bezoek aan zijn vertrouwde hypotheek adviseur. Zo kunnen woningeigenaren in één gesprek inzicht krijgen in hun mogelijkheden op de woningmarkt gebaseerd op actuele woningmarkt data gecombineerd met de expertise van de adviseur. woningeigenaren houden de regie en bepalen zelf stapsgewijs of ze open staan voor een bod, dat hun woning op termijn in de verkoop gaat of professioneel met foto’s, plattegronden en een bouwkundige keuring als te koop wereldkundig wordt gemaakt. Dankzij deze voorheen niet beschikbare woningstatussen wordt een tot op heden onbekend deel van de woningmarkt zichtbaar.

Voor vragen neem contact met ons op via sander@jumba.nl of bill@jumba.nl

Top