#99

Alles onder één dak. Nu ook bij Hypotheek Service Nederland

Alles onder één dak. Nu ook bij Hypotheek Service Nederland

Delft, 14 mei 2022 – Hypotheek Service Nederland gaat woningverkopers helpen met het verkopen van de eigen woning. Hiermee zet Hypotheek service Nederland samen met Jumba de volgende stap in het eenvoudiger, eerlijker en transparanter maken van de woningmarkt.

Het verkopen van een woning is voor veel woningbezitters een spannende periode. In deze stressvolle periode is het fijn om één vertrouwenspersoon te hebben die alles voor je regelt. Jumba en Hypotheek Service Nederland hebben dit mogelijk gemaakt voor haar klanten.

Hypotheek Service Nederland

Samen met Jumba werkt Hypotheek Service Nederland met een transparant en voor de klant waardevol verkoopproces. Voor hypotheekadvies was u bij Hypotheek Service Nederland al aan het juiste adres, maar dankzij de nieuwe samenwerking met Jumba nu ook voor een directe indicatie van de woningwaarde én de verkoop van de eigen woning. Zo wordt het verkopen van een woning nog makkelijker.

Jumba

Een transparant biedingsproces, het meest complete huizenaanbod en meer regie voor woningbezitters; dat is in een notendop waar huizen platform Jumba voor staat. Jumba.nl is het eerste landelijk dekkende woonplatform in Nederland dat biedingen 100% inzichtelijk maakt. Door het efficiënt koppelen van bestaande en bewezen platformen geeft Jumba.nl steeds beter invulling aan haar missie: een eerlijke en transparante woningmarkt voor kopers én verkopers.

Huiseigenaren

De samenwerking maakt alle relevante informatie voor de woningeigenaar beschikbaar bij het bezoek aan zijn vertrouwde hypotheek adviseur. Zo kunnen woningeigenaren in één gesprek inzicht krijgen in hun mogelijkheden op de woningmarkt gebaseerd op actuele woningmarkt data gecombineerd met de expertise van de adviseur. woningeigenaren houden de regie en bepalen zelf stapsgewijs of ze open staan voor een bod, dat hun woning op termijn in de verkoop gaat of professioneel met foto’s, plattegronden en een bouwkundige keuring als te koop wereldkundig wordt gemaakt. Dankzij deze voorheen niet beschikbare woningstatussen wordt een tot op heden onbekend deel van de woningmarkt zichtbaar.

Voor vragen neem contact met ons op via sander@jumba.nl of bill@jumba.nl

Top