#94

Jumba.nl maakt bieden op een woning transparant

Jumba.nl maakt bieden op een woning transparant

Delft, 16 maart 2022 - Consumenten die een bod uitbrengen op woningen die te koop staan via het woonplatform jumba.nl kunnen per 1 maart 2022 precies zien welk bod andere geïnteresseerden hebben uitgebracht. Door het transparant biedsysteem op Jumba.nl blijf je als bieder volledig in regie over je volgende bod.

De woningmarkt wordt voor woning (ver)kopers steeds minder transparant en daar brengt Jumba.nl verandering in. Met de integratie van een uniek biedplatform is Jumba.nl het enige landelijk dekkende woonplatform waar je vrijblijvend kan ‘woning-flirten’ en later een volledig transparante (full service) verkoopdienst kunt inzetten. Hiermee geeft Jumba.nl invulling aan de oproep van toenmalig demissionair minister Ollongren aan makelaars om een biedlogboek in te voeren. “Een biedlogboek is zeker een stap in de goede richting. Met de nieuwste uitbreidingen op ons platform maken we het biedingsproces real-time inzichtelijk en geven we de regie aan de (ver)kopers”. Dit is hard nodig nu ongecontroleerd overbieden de norm lijkt en het voor niemand inzichtelijk is hoeveel en hoe vaak andere bieders hebben geboden. Op woonplatform jumba.nl is het biedingsproces transparant en krijgen alle kopers gewoon een eerlijke kans. “We kennen allemaal de verhalen van iemand die het tijdens het bieden net niet geworden is. Of waar de bieder afhankelijk is van de relatie tussen aan- en verkoopmakelaar.”, aldus co-founder Sander van der Aa.

EditieNL besteedde ook aandacht aan Jumba en het onderwerp in dit artikel

Jumba – voor een transparante woningmarkt

Het meest complete woningaanbod, een transparant biedingsproces en meer regie voor consumenten: dat is in een notendop waar woonplatform Jumba.nl voor staat. “We hebben in de afgelopen jaren geleerd dat meer (online) bewegingsvrijheid voor woningbezitters leidt tot 20% meer woningaanbod en dus tot meer beweging op de woningmarkt.”, aldus Van der Aa. Het combineren van meer bewegingsvrijheid met een transparant biedingsproces geeft de huidige woningmarkt twee belangrijke verbeteringen.


Sterk team van partners

Per 1 maart 2022 is Jumba.nl gezamenlijk in handen van platform engineer TJIP, marketingconsultant IDEE marketing en woning-verkoopplatform iSalu. Dankzij deze samenwerking is Jumba.nl het eerste landelijk dekkende woonplatform in Nederland dat biedingen 100% inzichtelijk maakt. Door het efficiënt koppelen van bestaande en bewezen platformen geeft Jumba.nl nog beter invulling aan haar missie: een eerlijke en transparante woningmarkt voor kopers én verkopers.

Top