#101

Innovatieve woningverkoop - Jumba en NHP slaan de handen ineen

Delft, 19 oktober – NHP (Hypotheken) uit Waddinxveen gaat woningverkopers helpen met het verkopen van de eigen woning. Hiermee zet Jumba samen met NHP de volgende stap in het eenvoudiger, eerlijker en transparanter maken van de woningmarkt.

Het verkopen van een woning is voor veel woningbezitters een spannende periode. In deze stressvolle periode is het fijn om één vertrouwenspersoon te hebben die alles voor je regelt. Jumba en NHP hebben dit mogelijk gemaakt voor haar klanten.

NHP (HYPOTHEKEN)

NHP bestaat sinds 1990 en geeft transparant en onafhankelijk advies over financiële zaken waaronder hypotheken. NHP geeft advies op afstand. Dus niet bij NHP op kantoor of bij de consument thuis, maar virtueel met beeldscherm delen. Waar en wanneer u dat wilt.

NHP biedt haar relaties nu in samenwerking met Jumba transparante en eerlijke aan- en verkoopbegeleiding voor zowel de koper als verkoper met een online biedingsproces.

NHP is daarbij één van de eerste financiële advies bedrijven in Nederland die hiervoor gecertificeerde aan- en verkoopbegeleiders in dienst heeft.

JUMBA

Een transparant biedingsproces, het meest complete woningaanbod en meer regie voor woningbezitters; dat is in een notendop waar woonplatform Jumba voor staat. Jumba is het eerste landelijk dekkende woonplatform in Nederland dat biedingen 100% inzichtelijk maakt. Door strategische samenwerkingen aan te gaan, geeft Jumba steeds beter invulling aan haar missie: een eerlijke en transparante woningmarkt voor kopers én verkopers.

HUISEIGENAREN

De samenwerking tussen Jumba en NHP maakt alle relevante informatie voor de woningeigenaar beschikbaar. Zo kunnen woningeigenaren in één gesprek inzicht krijgen in hun mogelijkheden op de woningmarkt gebaseerd op actuele woningmarkt data gecombineerd met de expertise van NHP. Woningeigenaren houden de regie en bepalen zelf stapsgewijs of ze open staan voor een bod, dat hun woning op termijn in de verkoop gaat of professioneel met foto’s, plattegronden en een bouwkundige keuring als te koop wereldkundig wordt gemaakt. Dankzij deze voorheen niet beschikbare woning statussen wordt een tot op heden onbekend deel van de woningmarkt zichtbaar.

Top