#98

Nu ook woning verkopen via hypotheekadviseur

Alles onder één dak: Woning verkopen via hypotheekadviseur

Delft, 11 mei 2022 – Woningverkopers zetten voortaan via de hypotheekadviseur hun woning te koop op woningplatform jumba.nl. Hiermee zet Jumba de volgende stap in het eenvoudiger, eerlijker en transparanter maken van de woningmarkt.

Het verkopen van een woning is voor veel woningbezitters een spannende periode. “In deze stressvolle periode is het fijn om één vertrouwenspersoon te hebben die alles voor je regelt: van het regelen van de financiering tot aan het verkopen van het huis. Jumba maakt dit mogelijk door de wereld van financieel advies en vastgoed dichter bij elkaar te brengen. Zo wordt het verkopen van een woning nog makkelijker”, aldus Jumba co-founder Sander van der Aa.

Regie over verkoopproces

Huizenbezitters die een hypotheekadviseur bezoeken, kunnen direct de indicatiewaarde zien van de woning én hun huis te koop aanbieden op jumba.nl. Dit is mogelijk dankzij de flexibele koppeling van Jumba met tools die de hypotheekadviseur ondersteunen bij het inzichtelijk maken van hypotheekmogelijkheden en kredietrisico’s. Sander van der Aa vertelt over het proces: “Door de koppeling met tools als Pokket en iSalu krijgt de adviseur extra gereedschap in handen om zijn klant nog beter te adviseren en te helpen bij zijn verhuiswens.”

Jumba ondersteunt woningverkopers ook bij de onderhandelingen en maakt de biedingen inzichtelijk. Sander van der Aa: “Consumenten die voor onze dienstverlening kiezen, ervaren niet alleen hoe eenvoudig ze hun huis kunnen verkopen, maar besparen ook al snel duizenden euro’s.

Jumba – inzicht in de woningmarkt

Een transparant biedingsproces, het meest complete huizenaanbod en meer regie voor woningbezitters; dat is in een notendop waar huizenplatform Jumba voor staat. Per 1 maart 2022 is Jumba.nl gezamenlijk in handen van platform engineer TJIP, marketingconsultant IDEE marketing en woningverkoopplatform iSalu. Dankzij deze samenwerking is Jumba.nl het eerste landelijk dekkende woonplatform in Nederland dat biedingen 100% inzichtelijk maakt. Door het efficiënt koppelen van bestaande en bewezen platformen geeft Jumba.nl nog beter invulling aan haar missie: een eerlijke en transparante woningmarkt voor kopers én verkopers.

Top