#37

Favoriete woning niet te koop?

Favoriete woning niet te koop?

Je bent al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning, maar het lijkt niet te mogen lukken. Die ene woning die je echt wilt hebben heeft wel heel even te koop gestaan, maar was ook snel weer uitverkocht. Balen! :-(

Neem zelf actie en toon interesse!

Maar niet getreurd! Jumba heeft precies voor deze situatie de oplossing! Natuurlijk krijgen we de woning die net verkocht is niet terug in de verkoop, maar wat je wel kunt doen is interesse tonen richting andere woningeigenaren in de straat. Misschien staan er wel een paar dezelfde woningen in de buurt? Misschien is het huis van de buren wel net zo mooi of nog mooier? 

Maar ja, hoe kom ik in contact met de woningeigenaar om deze te vertellen dat je wel interesse hebt in zijn of haar huis? Daar biedt Jumba de oplossing! Via Jumba kon je al bieden op iedere woning in Nederland, maar het versturen van berichten is nu ook verbeterd! Stuur een prive bericht naar iedere woningeigenaar in Nederland en laat zo blijken dat je interesse hebt in een woning. Super handig toch? En ook nog eens volledig gratis en vrijblijvend!

Volg de volgende stappen en je kunt gelijk aan de slag:

  1. ​Maak een account aan via hier
  2. Zoek woningen via deze pagina
  3. Klik op het adres dat je wilt bekijken en scroll helemaal naar onder op de woningpagina
  4. Klik hier bij de berichtenbox op 'privé' en typ jouw bericht 
    
  5. Bevestig dat het 'ok' is als de eigenaar contact met je opneemt en klik op 'verzenden' 
  6. Whoohooo! Jouw bericht is onderweg naar de eigenaar! Afwachten maar!

Bericht verstuurd. En nu?!

Als de eigenaar van de woning bij ons bekend is sturen we jouw bericht direct door via e-mail. Kennen we de eigenaar niet? Dan sturen we een briefkaart waarin we aangeven dat er een bericht klaar staat op Jumba. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Dit kan via onze sociale kanalen, de chat op onze website, of via ons contact formulier

Top