#64

Jumba heeft nieuwe statussen voor woning toegevoegd

Jumba heeft nieuwe statussen voor woningen toegevoegd

Om consumenten op de woningmarkt nog beter te kunnen bedienen en vrijblijvend zelf met hun woning aan de slag te laten gaan (bijvoorbeeld om laagdrempelig zelf te kijken hoe jouw woning in de markt ligt) heeft Jumba nieuwe statussen toegevoegd aan het platform. Daarmee breken we de woningmarkt stukje bij beetje verder open en zorgen we dat woonconsumenten met elkaar in contact komen. De volgende statussen hadden we al op het platform:

  • ​Te koop
  • Verkocht
  • Verkocht onder voorbehoud
  • Niet beschikbaar
  • Prive

We hebben daar nu voor het verder verlagen van de drempels om in actie te komen de volgende woningstatussen aan toegevoegd:

  • ​Op termijn beschikbaar
  • Open voor bod


Wat betekenen deze nieuwe woning statussen voor jou?

Op termijn beschikbaar

De status 'op termijn beschikbaar' houdt in dat een woning binnen afzienbare tijd op de markt zal komen. Maar om alvast aan te kondigen dat dit gaat gebeuren, kan een gebruiker van Jumba.nl geheel vrijblijvend deze status aan een woning koppelen. Op die manier kunnen bezoekers van Jumba.nl alvast interesse tonen in de woning en tegen de tijd dat de woning daadwerkelijk 'te koop' wordt gezet, zijn de eerste geïnteresseerden al bekend. Super slim toch?! Dit alles in een vrijblijvende omgeving, waarbij geen druk wordt uitgeoefend om de woning snel te verkopen. 

Open voor bod

De status 'open voor bod' betekend dat de eigenaar van een woning in principe niet van plan is de woning direct of op termijn te gaan verkopen, maar dat de eigenaar wel benieuwd is naar eventuele biedingen van geinteresseerden. Want zeg nou zelf: ieder goed bod neem je zelf ook in overweging toch? Zo ontstaat uniek woningaanbod. Een gebruiker die reageert op een woning die onder bod is, kan een woningeigenaar als het ware verleiden zijn woning toch te verkopen. 

Top