#36

Woonbeurs Rotterdam

Woonbeurs Rotterdam in het WTC Rotterdam op zaterdag 24 en zondag 25 maart

Kom alles te weten over koop, huur, nieuwbouw, bestaande bouw, zelfbouw en ontvang financieel advies tijdens de Woonbeurs Rotterdam op zaterdag 24 en zondag 25 maart.

Ontdek alles over wonen in Rotterdam en omgeving tijdens de Woonbeurs Rotterdam. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 maart van 12.00 tot 17.00 uur in het WTC, in het hart van de stad.

Nieuwbouw, bestaande bouw en zelfbouw

Naast nieuwbouwwoningen in Rotterdam (en regio) is er op de beurs ook bestaand woningaanbod. Het gaat in beide gevallen om koopwoningen en vrije sector huurwoningen. Verder is er aandacht voor de vele zelfbouwmogelijkheden in Rotterdam. Niet alleen op vrije kavels, maar bijvoorbeeld ook in bestaande gebouwen, waarin je met andere kopers echt iets bijzonders kunt realiseren. De Woonbeurs Rotterdam is ook dé plek waar je met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Duurzaam wonen

Behalve woningaanbod en financieel advies is er op de beurs ook informatie over duurzaam wonen. Zo kom je van alles te weten over stadsverwarming en krijg je tips over zonnepanelen en andere duurzame technieken.

Inspiratiebijeenkomst

Speciaal voor starters en anderen die op zoek zijn naar een koop- of huurhuis in het midden- of hoger segment in Rotterdam organiseert Wonen in Rotterdam tijdens de Woonbeurs een inspirerende bijeenkomst. De inspiratiesessie wordt georganiseerd op zaterdag 24 maart van 10.30 tot 12.00 uur in samenwerking met Ooms, Rabobank Rotterdam, De Makelaars en Vestia. Aanmelden is mogelijk vanaf eind februari.

WTC Rotterdam

De Woonbeurs Rotterdam duurt op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Het WTC Rotterdam is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.

Meer informatie

Informatie over de Woonbeurs Rotterdam is te vinden op de website www.woonbeursrotterdam.nl.


Bron: wonen in Rotterdam

Top