#16

Woonplatform Jumba gaat voor samenwerking en transparantie via consument gerichte dienstverlening

Woonplatform Jumba en Zorgeloosch: samenwerking maakt sterker, consument gerichte dienstverlening is het uitgangspunt

Woonplatform Jumba is vanmidddag op TV! In een uitzending van Business+ over Zorgeloosch, een van de partners van Jumba in het financiële domein, komt Jumba aan bod. We vertellen over woonplatform Jumba, de visie die wij op samenwerking (tussen consumenten en bedrijven) en transparantie in het woondomein hebben en hoe we daar invulling aan geven in onze keuze voor zakelijke samenwerkingen.


Zaterdag 19 augustus om 15:30 is het zover! We komen op tv. Het SBS6 programma Business + staat 20 minuten lang in het teken van Zorgeloosch, een van de partners van Jumba in het financiele domein. Een week lang werden ze gevolgd door een cameraploeg. Ze volgde hen o.a tijdens belangrijke meetings (met Jumba!) en samenwerkingen met partners (Jumba!).


Business+ is een zakelijk tv-programma dat een kijkje neemt in de keuken van ondernemend Nederland. De presentatrice gaat op zoek naar inspirerende ondernemersverhalen. Ze interviewt ondernemers om te ontdekken wat hun ondernemerslessen zijn, waar hun passie vandaan komt én bovenal: hoe je met durf en visie meer bereikt dan de rest.


Als je feedback hebt, laat het dan vooral weten!


Veel kijkplezier!

Top