1. Home
  2. Woning verkopen

Verkoop je huis met Jumba

Kies zelf wat bij je past

Flirten met je woning

Claim je eigen Jumba woningpagina en ontdek alle informatie over jouw woonplaats, buurt en woning. Bekijk vooral ook onze woningwaarde schatting voor jouw woning.

Sta je open voor serieuze reacties? Geef het aan en flirt met jouw woning op Jumba.nl

Start met flirten

ZELF verkopen

Zonder kosten jouw woning te koop op Jumba.nl. Professionaliseer jouw Jumba woningpagina met foto's, een wervende beschrijving en alle informatie die je wenst te delen. Vragen, bezichtiging verzoeken en biedingen ontvang je via de Jumba chat. Jij hebt zelf alle touwtjes in handen.

Start ZELF met jouw verkoop

Extra bereik

Jouw woning ook op Funda.nl? Ook dat kan via Jumba zonder kosten voor jou als verkoper. Wij verzorgen professionele foto's, een meetrapport, technische keuring en plattegronden. Jij doet zelf de rondleidingen, maar wij plannen ze voor je in. Telefonisch en via chat is onze ondersteuning nooit ver weg. Biedingen ontvang je via ons 100% transparante biedingsplatform. Alleen als we samen een koper vinden voor jouw woning, betaalt deze koper onze vaste fee van 2.795 euro.

Start met extra bereikSamen verkopen

Jouw woning verkopen doe je niet elke dag. Het is niet moeilijk, maar wel spannend. Vind je het fijn om één vertrouwenspersoon te hebben die alles voor je regelt? Van financieel advies tot de verkoop van je woning? Maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze Jumba experts bij jou in de buurt. Jij houdt zelf de touwtjes in handen, maar koopt persoonlijke hulp in waar je dat wenst.

Start SAMEN

Bekijk je andere opties

Verder lezen

Natuurlijk is het verkopen van je woning niet iets dat je elke dag doet. Lees rustig verder hoe wij denken je te kunnen helpen en kies zelf het moment om gratis jouw eigen Jumba woningpagina te maken.

Meer lezen over je woning verkopen

Jouw woning vergelijken met andere woningen

Zit je goed of ben je klaar voor de volgende stap? Maak gratis je eigen Jumba woningpagina en start met vergelijken.

Volg en vergelijk