1. Home
  2. Wooncheck

Jumba wooncheck

Ontdek de voordelen van Jumba!
Jumba Amersfoort 1

De Jumba wooncheck

Op Jumba vind je álle informatie over de woningmarkt die je nodig hebt, zodat jij zelf bepaalt of je goed zit, of een volgende stap zet. Met de Jumba wooncheck krijg je inzicht in:

  • De waarde van je woningJumba geeft een inschatting van de actuele woningwaarden van alle woningen in Nederland. Ook van jouw woning. Wij houden je tevens op de hoogte van de waardeontwikkeling. Daarvoor rekenen wij geen kosten. Je kunt zelf de eigenschappen van jouw woning bewerken. Wel zo handig!

  • Jouw positie op de woningmarktWil je rustig peilen waar je staat? Kan! Zonder stress houd je interessante woningen in je omgeving in de gaten en peil je de interesse voor je eigen woning.

  • Jouw mogelijkheden op de woningmarkt Je kunt zelf snel en gemakkelijk contact leggen met anderen. Bijvoorbeeld met de eigenaar van jouw droomhuis of met een makelaar voor de verkoop van een woning.

  • Zelf of met een Jumba experts je woning verkopen Je woning verkopen is heel spannend, maar met de hulp van Jumba zeker niet moeilijk. Verkoop gratis je woning op Jumba of bereik zonder kosten alle woning zoekende op Funda.nl. Kies de hulp die bij jou past. Doe het helemaal zelf of met een beetje professionele hulp van je Jumba experts.

Doe de wooncheck

Jumba in Nederland

  • Inzicht in het volledige woningaanbod in Nederland.
  • Niet alleen de woningen die op dit moment te koop staan, maar óók dat droomhuis op de hoek.
Woningaanbod Nederland

De woningmarkt is moeilijk toegankelijk. Wij vinden dat het anders moet.

Waarom Jumba?

Wij vinden dat de woningmarkt teveel is afgeschermd voor diegene waar het allemaal om gaat: de huizenbezitters, de woningzoeker, jou. De markt is moeilijk toegankelijk, alle informatie over koopwoningen en mogelijke verkoop of aankoop is ingewikkeld en niet iedereen heeft dezelfde informatie. Ongelijke kansen en stress tot gevolg. Wij vinden dat het anders kan. Nee, wij vinden dat het anders moet. Daarom bedachten we Jumba.

Over Jumba