Filters

Verfijn je zoekopdracht

Zoek op

Prijs

Woonoppervlakte Toon alle opties

Perceeloppervlakte Toon alle opties

Kamers Toon alle opties

Slaapkamers Toon alle opties

HELAAS, WE HEBBEN GEEN ZOEKRESULTATEN GEVONDEN MET JOUW ZOEKCRITERIA.

  Omgeving Luddeweer

  Luddeweer is het kleinste dorp van de gemeente Midden-Groningen in de Nederlandse provincie Groningen. Het telt 21 huizen en 76 inwoners (2007) en is eigenlijk meer een buurtschap dan een dorp. Volgens de meest gangbare verklaring is de naam Luddeweer ontstaan uit de persoonsnaamn Ludde met de uitgang -weer.

  Er zijn in totaal 20 huishoudens. Deze bestaan uit 5 eenpersoons-huishoudens, 5 tweepersoons-huishoudens en 15 huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2.7 personen.

  Deze gemeente heeft een migratieoverschot per 1.000 inwoners van 6.9. Dit geeft aan dat er meer bewoners de gemeente in zijn verhuisd dan eruit.

  Bron: CBS en Wikipedia

  Geslacht

  54.5 %
  36.4 %

  Huishoudens

  25 %
  25 %
  75 %

  Luchtkwaliteit

  De luchtkwaliteit wordt uitgedrukt aan de hand van twee meetwaarden voor NO2 (stikstofdioxiden) en PM10 (fijnstof) , hoe lager de meetwaarde, des te beter de luchtkwaliteit is. De luchtkwaliteit voor de gemeente Slochteren is onder gemiddeld met een provinciale score van 13.9 μg/m3 NO2 (-6.2 μg/m3 onder landelijk gemiddelde) en 17.1 μg/m3 PM10 (grof fijnstof) (-3.5 μg/m3 onder landelijk gemiddelde).

  Bron: RIVM