Filters

Verfijn je zoekopdracht

Zoek op

Prijs

Woonoppervlakte Toon alle opties

Perceeloppervlakte Toon alle opties

Kamers Toon alle opties

Slaapkamers Toon alle opties

HEB JE EEN POSTCODE, STRAATNAAM OF STAD INGEVOERD? WE HEBBEN HELAAS GEEN ZOEKRESULTATEN GEVONDEN MET JOUW ZOEKCRITERIA.

  Omgeving Marle

  Marle is een buurtschap in de gemeente Hellendoorn, midden in de Nederlandse provincie Overijssel. De buurtschap telt ongeveer 583 inwoners. Marle kent geen duidelijk centrum of midden. Er zijn echter een paar belangrijke plekken waaromheen de buurtschap ligt, zoals: 'n haandwiezer ; de school: de Marliaantjes; het buurthuus: de Leemkamp; De Kempersbrug over het Overijsselskanaal.

  Er zijn in totaal 25 huishoudens. Deze bestaan uit 3 eenpersoons-huishoudens, 11 tweepersoons-huishoudens en 11 huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 3.1 personen.

  Deze gemeente heeft een migratieoverschot per 1.000 inwoners van 2.9. Dit geeft aan dat er meer bewoners de gemeente in zijn verhuisd dan eruit.

  Bron: CBS en Wikipedia

  Geslacht

  56.2 %
  43.8 %

  Huishoudens

  12 %
  44 %
  44 %

  Luchtkwaliteit

  De luchtkwaliteit wordt uitgedrukt aan de hand van twee meetwaarden voor NO2 (stikstofdioxiden) en PM10 (fijnstof) , hoe lager de meetwaarde, des te beter de luchtkwaliteit is. De luchtkwaliteit voor de gemeente Olst-Wijhe is onder gemiddeld met een provinciale score van 16 μg/m3 NO2 (-4.1 μg/m3 onder landelijk gemiddelde) en 19.9 μg/m3 PM10 (grof fijnstof) (-0.7 μg/m3 onder landelijk gemiddelde).

  Bron: RIVM