Verfijn je zoekopdracht Sluiten

Zoek op

Prijs

Woonoppervlakte Toon alle opties

Perceeloppervlakte Toon alle opties

Kamers Toon alle opties

Slaapkamers Toon alle opties

JOUW ZOEKPROFIEL

Als je je zoekopdracht opslaat in jouw zoekprofiel, dan helpen wij je met zoeken naar je droomhuis.

Toon filters
INFORMATIE OVER OMGEVING

Zoekresultaten zullen vanaf nu automatisch worden geoptimaliseerd aan de hand van jouw eerdere zoekopdrachten.

Meer informatie

  Omgeving Rogat

  Rogat is een dorp in de gemeente Meppel, provincie Drenthe (Nederland); het heeft ongeveer 130 inwoners. Het dorp ligt aan afrit 24 (de Wijk) op de A28, tussen Knooppunt Lankhorst en Hoogeveen en ten zuiden van de Hoogeveense Vaart. Rogat is het meest zichtbaar door het bedrijventerrein naast de snelweg. Op dit bedrijventerrein zijn velerlei branches vertegenwoordigd. Zo zijn er bedrijven gespecialiseerd in woninginrichting, motorfietsen of bedrijfswagens tot serrebouw, caravans, veevoer en een wegrestaurant.

  Er zijn in totaal 50 huishoudens. Deze bestaan uit 15 eenpersoons-huishoudens, 20 tweepersoons-huishoudens en 20 huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2.4 personen.

  Deze gemeente heeft een migratieoverschot per 1.000 inwoners van -1.1. Dit geeft aan dat er meer bewoners de gemeente uit zijn verhuisd dan erin.

  Bron: CBS en Wikipedia

  Geslacht

  56.0 %
  44.0 %

  Huishoudens

  30.0 %
  40.0 %
  40.0 %

  Luchtkwaliteit

  De luchtkwaliteit wordt uitgedrukt aan de hand van twee meetwaarden voor NO2 (stikstofdioxiden) en PM10 (fijnstof) , hoe lager de meetwaarde, des te beter de luchtkwaliteit is. De luchtkwaliteit voor de gemeente Meppel is onder gemiddeld met een provinciale score van 13.3 μg/m3 NO2 (-6.8 μg/m3 onder landelijk gemiddelde) en 17.8 μg/m3 PM10 (grof fijnstof) (-2.8 μg/m3 onder landelijk gemiddelde).

  Bron: RIVM