Verfijn je zoekopdracht Sluiten

Zoek op

Prijs

Woonoppervlakte Toon alle opties

Perceeloppervlakte Toon alle opties

Kamers Toon alle opties

Slaapkamers Toon alle opties

JOUW ZOEKPROFIEL

Als je je zoekopdracht opslaat in jouw zoekprofiel, dan helpen wij je met zoeken naar je droomhuis.

Toon filters
INFORMATIE OVER OMGEVING

Zoekresultaten zullen vanaf nu automatisch worden geoptimaliseerd aan de hand van jouw eerdere zoekopdrachten.

HELAAS, WE HEBBEN GEEN ZOEKRESULTATEN GEVONDEN MET JOUW ZOEKCRITERIA.

  Omgeving Waterhuizen

  Waterhuizen (Gronings: Woaterhoezen) is een dorp in de gemeente Hoogezand-Sappemeer in de provincie Groningen in Nederland. Het is gelegen aan het Winschoterdiep, op de plek waar de Hunze tegenwoordig uitmondt in het diep. Het is vooral bekend vanwege de eerste dwarshelling die men tegenkomt als men vanaf Groningen langs het kanaal richting Hoogezand gaat. Ook is het Spoorwegmuseum Waterhuizen in het dorp gevestigd. Delen van Waterhuizen behoorden tot 1969 tot de gemeenten Haren en Noorddijk.

  Er zijn in totaal 10 huishoudens. Deze bestaan uit 5 eenpersoons-huishoudens, 5 tweepersoons-huishoudens en 0 huishoudens met één of meer kinderen. Gemiddeld bestaat een huishouden uit 2.2 personen.

  Deze gemeente heeft een migratieoverschot per 1.000 inwoners van -2.3. Dit geeft aan dat er meer bewoners de gemeente uit zijn verhuisd dan erin.

  Bron: CBS en Wikipedia

  Geslacht

  50.0 %
  50.0 %

  Huishoudens

  50.0 %
  50.0 %
  0.0 %

  Luchtkwaliteit

  De luchtkwaliteit wordt uitgedrukt aan de hand van twee meetwaarden voor NO2 (stikstofdioxiden) en PM10 (fijnstof) , hoe lager de meetwaarde, des te beter de luchtkwaliteit is. De luchtkwaliteit voor de gemeente Hoogezand-Sappemeer is onder gemiddeld met een provinciale score van 13.9 μg/m3 NO2 (-6.2 μg/m3 onder landelijk gemiddelde) en 17.1 μg/m3 PM10 (grof fijnstof) (-3.5 μg/m3 onder landelijk gemiddelde).

  Bron: RIVM